Jouw extra paar ogen

Met camerabewaking kan je op elk moment monitoren wat er in je woning of bedrijf gebeurt. Bekijk de beelden van een IP camera live via je smartphone of herbekijk ze later via een beveiligingscamera met recorder.

Wil je dat extra oogje in het zeil houden in je winkel, bank of bedrijf? Of wat dacht je van een IP camera op de gevel van je huis als alternatieve waakhond? FLOW analyseert de situatie ter plaatse en zorgt voor de passende beveiligingscamera.

Camerabewaking is trouwens de perfecte aanvulling op jouw alarmsysteem.

Partners: Bosch, Sefica, Milestone, Agent VI

Onze onderneming Flow Technics bv (0455.083.708) is niet vergund als onderneming voor alarm- en/of camerasystemen en kan bijgevolg zelf geen diensten van conceptie, installatie, onderhoud of herstelling van alarmsystemen en / of bewakingscamera’s aanbieden / uitvoeren. Voor de diensten van conceptie, installatie, onderhoud of herstelling van alarmsystemen en / of bewakingscamera's kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze vaste partner Inbraakveilig , welke beschikt over een vergunning afgeleverd door de FOD Binnenlandse Zaken als onderneming voor alarm- en / of camerasystemen: Frederic Vermoesen, 050 17 01 20.

De lijst van alle vergunde ondernemingen voor alarm- en / of camerasystemen kunt u terugvinden op: https://www.besafe.be/nl/vergunningen-en-activiteiten