Safety doesn’t happen by accident!

Wil je een alarmsysteem waardoor je ‘s nachts rustig kunt slapen? Of heb je eerder nood aan inbraakbeveiliging om je huis of bedrijf te beveiligen wanneer je er niet bent? FLOW klaart de klus!

Van een draadloos alarmsysteem binnenshuis tot een perimetrische beveiliging als cocon rondom het domein … Wij werken uitsluitend met de beste alarminstallaties.

Alle systemen werken intuïtief. Ze zijn makkelijk te bedienen via je smartphone en perfect te integreren in de domotica van je huis. Je inbraakbeveiliging staat, indien je dit wenst, constant in verbinding met de meldkamer.

Ga je als dokter veel op huisbezoek of moet je vaak laat de baan op? Met een draadloos alarmsysteem voor personenbeveiliging - beter bekend als een panic button - voel je je altijd veilig.

Partners: Risco, Optex

Onze onderneming Flow Technics bv (0455.083.708) is niet vergund als onderneming voor alarm- en/of camerasystemen en kan bijgevolg zelf geen diensten van conceptie, installatie, onderhoud of herstelling van alarmsystemen en / of bewakingscamera’s aanbieden / uitvoeren. Voor de diensten van conceptie, installatie, onderhoud of herstelling van alarmsystemen en / of bewakingscamera's kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze vaste partner Inbraakveilig , welke beschikt over een vergunning afgeleverd door de FOD Binnenlandse Zaken als onderneming voor alarm- en / of camerasystemen: Frederic Vermoesen, 050 17 01 20.

De lijst van alle vergunde ondernemingen voor alarm- en / of camerasystemen kunt u terugvinden op: https://www.besafe.be/nl/vergunningen-en-activiteiten